KLUB CRVENIH CIPELA

Marketing


Na ekrane računala, tableta i mobilnih telefona svojih čitatelja crvenecipele.hr donose najnovije informacije i trendove iz područja zdravlja i ljepote, mode i stila, biznisa i razvoja karijere, gastronomije, odmora i zabave.
Zajedno sa svojim čitateljima putujemo svijetom stvaralaštva, osobnog i društvenog boljitka, selima, gradovima i megapolisima, riječnim tokovima, morima i oceanima, pješćanim dinama i snježnim prtinama.

Osim ljudi iz svijeta javnog i kulturnog života, pratimo i tzv. „male ljude“, zanimljive pojedince bez čijeg bi predanog rada i angažmana naš život bio otežan. Naravno, svoje mjesto na crvenimcipelama.hr imaju i poznate i slavne osobe jer, konačno, kakav bi to lifestyle portal bio kad na njemu ne bi bilo mjesta i za njih!

Uz reportaže i intervjue, crvenecipele.hr svojoj publici osiguravaju i edukativne članke iz područja značajnih za osobni razvoj pojedinca i kvalitetu života.

Ukoliko ste zainteresirani za suradnju, slobodno pošaljite email na marketing@crvenecipele.hr ili nazovite na broj telefona +385 (0)91 956 7071.

Rado ćemo Vam poslati cjenik bannera kao i njihove pozicije. Ako imate specifične potrebe ili imate neki Vaš prijedlog suradnje, također nam se javite.