KLUB CRVENIH CIPELA
Autor: Redakcija, 12.07.2019.

Black Opium, miris koji utjelovljuje intrigantnu i fascinantnu stranu ženstvenosti


Čarobna kombinacija mirisa crne kave i akorda cvjetova jasmina i naranče, vanilije, pačulija i cedrovine - neodoljiv poziv da se izgubimo u mističnosti i blještavilu ljetnih noći


Kada je u rujnu 2014. lansiran Black Opium, novi miris najavljen je kao rock'n'roll interperatacija klasika koja treba istaknuti mračniju, misteriozniju i intrigantniju stranu Yves Saint Lauren brenda. Kompoziciju su kreirale parfumerke Nathalie Lorson i Marie Salamagne, u suradnji s Olivier Cresp i Honorine Blanc. Dominantna nota mirisa je crna kava, a osim nje tu su još akordi ružičastog bibera, cvijeta jasmina i naranče, vanilije, pačulija i cedrovine.

 

Black Opium parfemska voda utjelovljuje intrigantnu i fascinantnu stranu ženstvenosti. Kombinacija energije crne kave i ženstvenosti bijelog cvijeća stvara vibrantan i senzualan kontrast svijetla i tame.

 

 

Nova limitirana ljetna edicija Black Opium parfema koju predstavljamo, savršeno dočarava pravi, ljetni ugođaj. Originalni eau de parfum potpuno je nepromijenjen, to je i dalje onaj vibrantan, senzualan i poželjan miris koji poznajemo i obožavamo. No, nova ljetna edicija stiže u limitiranom ruhu nove bočice, koja je i ovaj puta tamna, no umjesto šljokicama koje joj daju glam izgled, nova, limitirana edicija ukrašena je  svjetlucajućim uzorkom stabla palme ugraviranim u srebru, stvarajući učinak sjene na prozirnoj bočici. Palmini listovi kao da se njišu na povjetarcu, dok ružičasta tekućina u bočici poziva da se izgubimo u blještavilu ljetne noći.