KLUB CRVENIH CIPELA
Autor: PR, 07.06.2019.

Philips Steam&Go glačalo za besprijekoran izgled bez daske za glačanje


Vaš saveznik za održavanje odjeće u besprijekornom stanju bez napora, idealan za česta putovanja, kad trebate osvježiti svoju odjeću, ili za izlazak kad nemate puno vremena


Uređaj za glačanje na paru Philips Steam&Go glačalo konačno omogućava besprijekoran izgled bez napora bilo kada i bilo gdje. Prilagođeno užurbanom stilu života, ovo steamer glačalo pruža sjajne rezultate svaki put i to bez daske za glačanje. Idealno za česta putovanja, kad trebate osvježiti svoju odjeću, ili za spremanje za izlazak kad nemate puno vremena, Philips Steam&Go Plus omogućava da se osjećate dobro i dotjerano jer je vaša odjeća uredno izglačana.

 

 

Ovo praktično steamer glačalo zagrijava se za samo 45 sekundi, a možete ga koristiti i na obješenoj odjeći, bez daske za glačanje. Odvojiv spremnik za vodu omogućuje jednostavno punjenje, a kabel je dug čak 3 metra što vam omogućuje pristup teže dostupnim mjestima .

 

 

Ručno steamer glačalo  odlikuje se ergonomskim dizajnom – lagan je, malen i jednostavan za upotrebu. Jednostavno pritisnite gumb i gledajte kako nabori nestaju! Kapacitet spremnika za vodu je 70 ml, što bi trebalo biti dovoljno za glačanje jednog do dva odjevna predmeta. Isto tako, Philips Steam&Go glačalo dolazi u vrećici koja je otporna na visoke temperature, pa ga možete spakirati kad idete na put.

 

Philips Steam&Go glačalo čuva najosjetljivije komade odjeće zahvaljujući tehnologiji SmartFlow. Ploča se zagrijava na temperaturu koja je optimalna za sve vrste tkanina te ujedno sprječava pojavu mokrih mrlja. Također omogućuje učinkovitije glačanje parom  pa steamer glačalo možete prisloniti izravno na odjeću bez opasnosti od progorijevanja, što je sjajno rješenje za osjetljive tkanine kao što je svila. 

Električna pumpa automatski proizvodi vruću paru koja omogućuje brzo glačanje i ubija do 99.9% bakterija , a možete glačati sve, od tapeciranog namještaja do posteljine. Osim toga, praktična četkica sjajan je dodatak koji omogućuje otvaranje vlakana za učinkovitije prodiranje pare u tkaninu, a služi za glačanje deblje odjeće kao što su jakne i kaputi.

 

Philips Steam&Go glačalo omogućuje održavanje odjeće u besprijekornom stanju bez napora, a dostupan je po cijeni od 549 kuna.

 

Više informacija potražite na linku Philips Steam&Go.