KLUB CRVENIH CIPELA
Autor: PR, 29.05.2019.

Nakit za sva vremena


Vječna elegancija i stil u novim komadima nakita Zlatarne Celje. Kolekcije Luminous i Evergreen odlikuju ekskluzivan i unikatan dizajn, izražajne boje, te besprijekorna kvaliteta.


Očekujte neočekivano! Zlatarna Celje predstavlja nove zlatne kolekcije koje nose bezvremenski pečat i pozivaju na vječnu eleganciju i stil.  Kolekcije Luminous i Evergreen odlikuju ekskluzivan i unikatan dizajn, izražajne boje, te besprijekorna kvaliteta.

 

Nevjerojatna kreacija koja dolazi iz Zlatarne Celje je prsten iz kolekcije Luminous. Izrađen je od bijelog zlata i plavog topaza, a obrubljen je dijamantima različite veličine. Unikatan dizajn ovog prstena je ujedno ženstven i moćan. Prsten je u limitiranom izdanju dostupan u poslovnici Zlatarne Celje, Praška 8 u Zagrebu.

 

 

Neke kolekcije su neprolazne što dokazuje i nova kolekcija Evergreen. Fatalna privlačnost bijelog zlata i zelenog topaza zrače radijantnom ljepotom i prizivaju ljetne elegantne kombinacije koje odišu svježinom, ali i neprolaznošću.

 

 

Nove srebrne Lencia kolekcije iskazuju najljepše emocije. Kolekcija Hearts je mladenačka i uvijek spremna za dnevne i večernje kombinacije. Ogrlice u obliku srca za emocije koje povezuju, a prstenje za ljubiteljice odvažnijih komada nakita.