KLUB CRVENIH CIPELA
Autor: Redakcija, 05.03.2019.

La Nuit Trésor Musc Diamant


Mirisna linija La Nuit Trésor bogatija za novog člana – miris s dosad neviđenom kombinacojom mošusnih nota koji otvara novo poglavlje o zavođenju i ljubavi


Troje vrhunskih parfumera,  Amandine Marie, Christophe Raynaud i Honorine Blanc, udružili su snage kako bi uz pomoć sveprisutnog mošusa prikazali još jednu stranu ljubavi.

Rezultat njihovog rada je novi  miris iz linije La Nuit Trésor - La Nuit Trésor Musc Diamant,  izrazito senzualan miris koji osvaja raskošnom paletom svojih mošusnih tonova.

 

 

Gornje note, opojne poput osjećaja zaljubljenosti, otvara akord maline u kombinaciji s puderastom teksturom delikatnog apsoluta listova ljubičice, obogaćenih blistavim notama bijelog mošusa. Obavijajući ih daškom sofisticirane modernosti, ljubičica i malina odišu istinskom originalnošću, baš poput svake ljubavne priče.

 

U srcu mirisa krije se rijetka esencija damašćanske ruže. Ekstrakcijom njezinih latica dobiven je dragocjeni, opojni miris obavijen akordima frezije. Blistave note koje su kreirali parfumeri naglašene su delikatnim, prozračnim akordom latica jasmina, prožimajući ih jedinstvenom citrusnom svježinom.

Ovdje se ističe i karakteristična elegancija iznimne note bijelog mošusa koji u kombinaciji s toplim i pomalo drvenastim podtonovima reflektira snagu i odlučnost.

 

Donje note osvaja rajska satenasta bjelina sočnih i raskošnih mošusnih nota, zahvaljujući bijelom mošusu koji se provlači kroz sve slojeve parfema. Njegova puderasta mekoća ostavlja moćan i animalno privlačan miris. U kombinaciji s kremastom sandalovinom, akordima badema, daškom hipnotizirajuće vanilije i esencijom pačulija, istovremeno je intrigantan i nezaboravan te stvara novu ovisnost, intenzivnu poput ljubavne strasti.

 

La Nuit Trésor Musc Diamant  savršeno se nadopunjuje s  La Nuit Trésor Eau de Parfum, opojno  privlačnim mirisom u notama prozračne maline, tamjana i vanilije, sa srcem satkanim od intenzivnog mirisa crne ruže, a koji je, kao ultimativni gurmanski drvenasto-cvjetni miris, u kontrastu  s blistavom ranojutarnjom svjetlošću senzualnog mirisa La Nuit Trésor Musc Diamant.

 

 

La Nuit Trésor Musc Diamant ispunjava obećanje o neprestanoj kreativnosti i želji za avanturom, o ljubavi koja cvate baš kao i prvog dana.

 

Bočica i pakiranje

Nadahnuta najdragocjenijim, bijelim dijamantom, bočica mirisa La Nuit Trésor Musc Diamant odražava svjetlost sjajeći kao nikada prije – istinski simbol snage i ljepote.

 

Šiljastog dna i pravokutnog čepa, poput eksplozije intenzivne bijele svjetlosti u kontrastu s crnom na drugoj strani, piramidalni oblik ove prekrasne bočice ne odražava bjelinu kao odsutnost boje, već kao spoj svih boja svjetlosnog spektra koje se odražavaju u njezinim mnogobrojnim plohama.

 

 

Baš kao i ostalim bočicama iz linije La Nuit Trésor, vrat joj krasi prepoznatljiva satenska ruža La Nuit Trésor, u bijeloj boji koja simbolizira bijele mošusne note. Dragocjeni dijamant dolazi u pakiranju nadahnutom bijelom svjetlošću, s intenzivnim i radikalnim, a istovremeno ljupkim i modernim finišem.

 

LA NUIT TRESOR Diamant Blanc 30ml (limited edition): 501 kn

LA NUIT TRESOR Diamant Blanc 50 ml: 715 kn

LA NUIT TRESOR Diamant Blanc 75 ml: 820 kn

 

 

I ovu mirisnu priču utjelovljuje predivna  Penelope Cruz, žena koju karakteriziraju strast, hipnotička energija i neodoljiva, instinktivna privlačnost.