KLUB CRVENIH CIPELA
Autor: Redakcija, 08.02.2019.

Tenisice kojima će malo tko odoljeti


Trend nošenja tenisica u svim prigodama nastavlja se i ovog proljeća, evo noviteta poznatog austrijskog brenda obuće Högl


Ako ste mislile da će trend nošenja tenisica u svim mogućim i nemogućim situacijama ove godine kapitulirati, potpuno ste u krivu! Tenisice ne samo da se ne daju otjerati u sferu sportskog života i slobodnog vremena, ove godine šarmirat će i osvojiti i mnoge od nas koje smo im proteklih sezona odoljevale.

 

Od streetstyle kombinacija do onih glamuroznih, večernjih, dobre tenisice i ovog su proljeća must.

 

Dobro to zna i poznati austrijski brend obuće Högl, koji je za proljeće pred nama pripremio prave poslastice, vodeći računa ne samo o izgledu svojih tenisica, već i o udobnosti, koja je modernoj, aktivnoj i često prezaposlenoj ženi na vrhu karakteristika pri odabiru obuće.

 

 

Ženstveni i istovremeno nekonvencionalni, uz markantne i futurističke đonove, ovogodišnji modeli Högl tenisica  ulicu i ured pretvaraju u modnu pistu.

 

U ritmu grada

 

 

Udobne tenisice Ugly Sneakers postale su nezaobilazna obuća u modnim metropolama. Ma koliko ženstvene bile, s njima ne možete pogriješiti jer tvore savršenu ravnotežu između ženstvenosti i ležernosti te svakoj odjeći daju dozu privlačnosti.

 

 

Ako je vaš modni izričaj mondeno sportski, za vas su tenisice Visionary, koje će vaš stav dodatno naglasiti.

Svjetsku publiku trenutno osvajaju modni dodaci s privlačnim printevima iz stripova. Ovom trendu pridružio se i Högl svojim tenisicama Glammy.  Uz tenisice koje su po cijeloj površini prekrivene grafitima, a na peti imaju Swarowski kristale, zabava je zagarantirana.